Welkom‎ > ‎

Diederik PrakkeIk heb veel gereisd: Bijna 20 jaar woonde en werkte ik in Bhutan, Albanië, Nepal, Vietnam en Egypte. En ik voerde korte opdrachten uit in nog eens 20 andere landen in Azië, Europa en Afrika. Ik begeleid graag mensen en organisaties op hun wereldreis om weer thuis te komen. Echt thuis. Verrijkt met inspiratie en perspectief.


In mijn reisrugzak draag ik een aantal mooie ervaringen mee:
  • Wageningse Masters in waterbeheer en niet-westerse sociologie
  • Drie-jarige opleiding “Professionele Communicatie” en vervolgopleiding “Professionele Begeleiding” bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. Centraal in deze opleidingen staan TA (Transactionele Analyse), NLP (Neurolinguistisch Programmeren) en Systemisch Werk (opstellingen gebaseerd op het werk van Bert Hellinger)
  • Meer dan 20 jaar studeer en mediteer ik bij Shambhala, een internationale gemeenschap van beoefenaars van boeddhistische meditatie en andere contemplatieve disciplines
  • Ik volgde training in The Daring Way, het werk van Brené Brown over kwetsbaarheid, schaamte, overgave en durf en in Theory U, de benadering van Otto Scharmer, MIT, om maatschappelijke en persoonlijke verandering te verbinden

Ik heb ruim 20 jaar werkervaring (lees HIER mijn CV), eerst als ingenieur en vervolgens als management trainer, adviseur en coach in internationale samenwerking (overheden en non-profits) en bij bedrijven. Ik ben 14 jaar getrouwd geweest en alleenstaand vader van twee kinderen.Ik ben aangesloten bij de EthischeCode van Phoenix, wat betekent dat ik aanspreekbaar en aanklaagbaar ben op het volgen van Phoenix’ uitgangspunten en richtlijnen.

  
Ċ
info lawaaisites,
25 apr. 2014 08:12