Wholehearted living groepen
Brené Brown en haar team ontwikkelde een programma van acht avonden of drie dagen om de essentiële lessen van al haar onderzoek volledig te ervaren. Dan kan je vervolgens in je eigen werk en leven op nieuwe manieren vormgeven aan thema's als kwetsbaarheid, durf, empathie, liefde, vetrouwen, authenticiteit, schaamte en veerkracht in het omgaan met schaamte. In Daring leadership™ en Daring Love trainingen pas ik die inzichten specifiek toe op respectievelijk organisatie ontwikkeling en persoonlijke relaties. In de Daring Way™ groepen daarentegen houd ik de toepassing breed - de deelnemers bepalen zelf waarop ze de stof toepassen en op welke gebieden ze meer van zichzelf tot bloei willen laten komen.

Ik werk met verschillende formaten: 
  • Een intensieve drie-daagse module
  • Een optie van een losse Daring Day en later een tweedaagse module 
  • Groepen die wekelijks een avond samenkomen over een periode van twee maanden.
Momenteel heb ik het volgende aanbod:
  • Een drie-daagse 10-12 oktober, in het Engels, in Wageningen. Deze groep richt zich in eerste instantie op Daring Leadership™ - de toepassing van de Daring Way™ op bedrijven en non-profit organisaties. Maar deze intensieve module is ook open voor anderen. Mensen die al een Daring Day meemaakten kunnen de tweede dag instromen. Kosten voor privé deelnemers 200 Euro (korting voor studenten of anderen met beperkte financiën)
Wat klanten zeggen

Dank voor de super inspirerende dag! Prachtig om te zien hoe harten zich openen... Jij bent heel goed erin om iedereen te laten voelen, dat je mag zijn zoals je bent.
Mei-sook Finkensieper, 7 juni 2014. Deelneemster in twee Daring Days

Ik vond het ontroerend en het maakte mij ook blij hoe gelukkig je kan zijn van mensen die bezig zijn met hun eigen ontwikkeling. Dat geeft heel veel veiligheid en ruimte.
Alma Scholten, 7 juni 2014. Deelneemster Daring Day